Dit is het logo van Beursgenoten

Spray tegen depressie win-win voor beleggers?

magazine-cover-johnson-en-johnson

Van Beursgenoten krijgt Johnson & Johnson veel krediet want op basis van de kwaliteit van de cijfers, de sterke balans, de operationele efficiëntie, de aantrekkelijke cashflow en de waardering behoort dit aandeel tot de beste van de Amerikaanse beurzen.

Bovendien is de financiële positie sterk genoeg om gebruik te maken van nieuwe kansen die zich op de markt voordoen. Lees onze bevindingen in de uitgebreide analyse die u hier gratis en vrijblijvend kunt downloaden.

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.

magazine-cover-johnson-en-johnson

Ontvang de gratis analyse:

triangle-down2

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. 
Wanneer u de analyse downloadt houden we u op de hoogte van exclusieve updates omtrent populaire aandelen. Privacyverklaring

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur vindt u onder Mededelingen op onze website.

Dit is een illustratie van het Beursgenoten magazine.

Magazine

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse Beursgenoten magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland.

Lees meer

Dit is een illustratie van de Beursgenoten ledensite.

Stand van Zaken

Dit onderdeel van Beursgenoten is groots. Topanalisten van Beursgenoten beoordelen samen met Geert Schaaij elke morgen voor dag en dauw de cijfers die de bedrijven dagelijks publiceren.

Lees meer

Dit is een illustratie van Geert Schaaij en zijn analisten.

Vraagbaak

Door middel van de Vraagbaak kunt u Geert Schaaij vragen stellen en zijn mening vragen. Een unieke service met grote betrokkenheid, waar Beursgenoten om bekend staat.