_MG_2693-Recovered-bewerkt-compressor (1)

Vrijdag 7 december is er weer een groots Beursgenotensymposium in de RAI te Amsterdam. We kunnen rond de tweeduizend bezoekers ontvangen en vol is vol.

Beursgenoten koestert zijn leden en daarom bent u die dag onze gast. Dat betekent dat u voor de toegang tot het Beursgenotensymposium entreekaarten gratis kunt ontvangen. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met koffie of thee en later op de dag wordt u zoals u van Geert Schaaij gewend bent een uitgebreide lunch aangeboden.

Na afloop van het symposium kunt u de Masters of LXRY beurs bezoeken, waarvoor u van ons ook gratis entreekaarten ontvangt na afloop van het symposium. Deze beurs vindt net als ons symposium op dezelfde dagen plaats in de RAI, zodat u tot laat in de avond kunt genieten van alles op het gebied van luxe die door gepassioneerde “meester van luxe” zijn bedacht en gemaakt.

7 december 2018

het Beursgenotensymposium in de RAI Amsterdam Beursgenoten is er trots op dat we deze toplocatie voor ons congres hebben kunnen bemachtigen.

  • 10.30 - inloop
  • 11.00 - start programma
  • 12.30 - walking lunch
  • 13.30 - programma
  • 15.15 - paneldiscussie
  • 16.00 - einde
  • Borrel - Beurs Masters of LXRY (als u interesse heeft)

Ons financiële systeem kraakt in zijn voegen. Wil niemand dat zien?

Ons geld wordt onteigend en voor we het beseffen gaat het in rook op. Geld zou geborgd moeten zijn. Helaas is dat niet het geval, want geld is vluchtiger dan iedereen denkt. Als we niet opletten dreigt ons geld in rook op te gaan. Dat zal niet van vandaag op morgen gebeuren, maar sneller dan de meesten vermoeden. Er is namelijk iets serieus fout met ons financiële systeem.

De overheid steelt ons geld.

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: ons geld is in groot gevaar. En dat is niet onze eigen schuld, verre van dat zelfs. Het is de overheid die gevaarlijke spelletjes speelt met ons geld. Deze spelletjes dreigen volledig fout af te lopen en op het Beursgenotensymposium van 7 december wil Geert Schaaij met u op zoek naar een manier om daar niet de dupe van te worden. Hij is van mening dat de grootste geldonteigening aller tijden nu plaatsvindt.

We drukken het hier in vette letters af, zodat de boodschap luid en duidelijk overkomt: MEN WIL ONS GELD AFPAKKEN om het gat dat is geslagen door de centrale banken, te dichten en de schulden die de verspillende overheden in heel Europa hebben gemaakt, te laten verdwijnen.

Untitled-1-compressor

Geert Schaaij is van plan zijn nieuwe boek na de zomer te lanceren en hij zal op het symposium vragen over zijn boek beantwoorden. Aan bod komen natuurlijk de bitcoin, goud, zilver en vastgoed, en vanzelfsprekend zullen er nieuwe ‘parels’ worden aangereikt.

Op zijn authentieke wijze is Geert Schaaij een van de sprekers en deelnemer aan het panel.


New call-to-action