Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Geert Schaaij: Bayer kan zijn beleggers rijk maken

14 september 2021, 17:53

Geert Schaaij: "Je moet lef hebben om de aandelen te kopen wanneer er onzekerheden zijn. De koers van het aandeel is nu €45,80 en dat kan met gemak €25 stijgen en dan denk ik nog zuinig", aldus de winnaar van twee Gouden Stier awards van Nederland. H..

LEES MEER

Nieuwsflash

Banenrapport in focus

3 september 2021, 15:57

Vandaag verscheen het Amerikaanse banenrapport over de maand augustus. De taxaties van dit banencijfer liepen ver uiteen, van 375.000 tot 1,027 miljoen nieuwe banen. Het daadwerkelijke cijfer bedroeg slechts 235.000 banen en dit betekent zoals wij he..

LEES MEER

Nieuwsflash

Een boodschap brengen

31 augustus 2021, 17:35

De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, bracht een boodschap waar beleggers de adem voor inhielden. Gaan we verder stijgen of komt de correctie die onheilsprofeten al jaar en dag beloven? Terwijl de aandelen duurder en duurder worden kom..

LEES MEER

Nieuwsflash

Cocktail ontstaan die kans op mondiale correctie fors heeft verhoogd

20 augustus 2021, 16:45

Inmiddels staan grondstofprijzen onder druk. Zo verloren termijncontracten voor ijzererts gisteren tot 14% aan waarde. Sinds de piek in mei is er bijna 40 procent van de ijzerertsprijs af. Met name grondstofaandelen liggen inmiddels onder druk. Afgel..

LEES MEER

Nieuwsflash

Geen koffiedik kijken bij JDE Peet’s

13 augustus 2021, 14:10

JDE Peet’s wist beleggers en analisten onlangs positief te verrassen door solide halfjaarcijfers te presenteren. Als gevolg van vorstschade aan de Zuid-Amerikaanse koffieplantages en door problemen binnen de wereldwijde koffietoeleveringsketen zijn d..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.