Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Opties

Interessante optiestrategieƫn op Besi door grote volatiliteit

13 mei 2022, 14:40

De eerstekwartaalcijfers van BE Semiconductor Industries (Besi) toonden een gemengd beeld. Weliswaar was de omzetgroei bemoedigend, maar de geringe toename van het aantal orders laat zien dat de chipmachinefabrikant een lastiger periode tegemoet gaat..

LEES MEER

Verenigde Staten

Aandelen uit de autosector blijven kansrijk ondanks tal van uitdagingen

11 mei 2022, 15:00

De auto-industrie heeft al een aantal lastige jaren achter de rug. Na een afnemende groei van de wereldwijde verkoop van lichte voertuigen in 2018 en 2019, leefde de hoop binnen de sector dat er vanaf 2020 sprake zou zijn van een meerjarig cyclisch h..

LEES MEER

Scandinaviƫ

Koers van Nokia mag gerust 25% hoger noteren

5 mei 2022, 13:40

Fabrikant van telecomapparatuur Nokia rapporteerde sterker dan verwachte kwartaalresultaten, geholpen door de sterke vraag naar 5G-apparatuur, dit ondanks beperkingen in de toeleveringsketen en hogere prijzen van componenten. Het Finse bedrijf wint t..

LEES MEER

Belgiƫ

Groeiversnelling bij Fagron in eerste kwartaal

29 april 2022, 14:05

De trading update over het eerste kwartaal die Fagron medio april publiceerde, werd door beleggers positief ontvangen, als gevolg waarvan de koers met ongeveer een euro opliep. De vreugde was echter van korte duur, want enkele dagen later was de wins..

LEES MEER

Algemeen

De belegger lijdt nu het meest door het lijden dat hij vreest

25 april 2022, 14:41

De beurzen in de VS daalden vrijdag fors. Zowel de Dow als de S&P 500 daalden met bijna 3%, terwijl de Nasdaq Composite met 2,5% daalde. De angst voor grotere en snellere rentestappen dan de Fed (de centrale bank van de VS) tot nog toe heeft aangegev..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.