Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Danone: kansrijk aandeel

24 augustus 2020, 12:12

Management heeft vertrouwen en verhoogt dividend!Hoewel de sector voeding en drank door beleggingsanalisten als ‘defensief’ wordt omschreven, geldt dat blijkbaar niet voor het Franse Danone waarvan de beurskoers rond een dieptepunt voor d..

LEES MEER

Nieuwsflash

Ageas: Goede cijfers en beloning voor aandeelhouders

17 augustus 2020, 10:40

De Belgische verzekeraar wist beleggers te bekoren met haar halfjaarcijfers. Het management is vol vertrouwen en verwacht voor het gehele jaar een winst die in de buurt van de initiële voorspellingen van €850 tot €950 miljoen zal uitko..

LEES MEER

Nieuwsflash

Pharming, winstgevend biotechbedrijf met interessante Covid-optie

7 augustus 2020, 09:00

De meeste aandelenindices zijn dit jaar na een daling van ruim 30% al weer grotendeels hersteld, maar dat herstel is voorbijgegaan aan het Leidse biotechbedrijf Pharming. Het aandeel noteerde begin van dit jaar op een koers van €1,60, daalde tij..

LEES MEER

Nieuwsflash

Nikola vs. Tesla: Beursgenoten vergelijkt de twee elektrische voertuigbouwers

28 juli 2020, 14:10

Tesla is op dit moment 's werelds meest waardevolle autobedrijf dat de hele auto-industrie verstoort met auto's op batterijen. Nikola heeft tien jaar na de start van Tesla als beursgenoteerd bedrijf vergelijkbare ambities om een van de meest ..

LEES MEER

Nieuwsflash

Aat van Herk wil dat het management van Vastned opstapt en het liefst zo snel mogelijk

22 juli 2020, 10:45

De grootaandeelhouder is van mening dat het vastgoedbedrijf met geld smijt. Aandeelhouders van Vastned hebben weinig redenen om tevreden te zijn over de gang van zaken bij de winkelvastgoedonderneming. Over een periode van ruim tien jaar heeft dit aa..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.