Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Twee nieuwe ETF’s binnen de defensiesector

20 februari 2024, 16:54

Tegen de achtergrond van een tiental belangrijke westerse en mondiale verkiezingen wordt dit jaar zeer belangrijk voor de Europese defensiesector. De ministers van Defensie van de EU-landen worden op dit moment met ernstige uitdagingen geconfronteerd..

LEES MEER

Nieuwsflash

Na afwijzing overnamebod is de koers Renewi weer terug bij af: kopen?

14 februari 2024, 18:30

Het aandeel van recyclingbedrijf Renewi noteerde afgelopen oktober iets boven de €6 oftewel 500 pence, toen het Australische investeringsfonds Macquarie een bod uitbracht van 775 pence per aandeel, op dat moment een premie van 52% op de laatste koers..

LEES MEER

Nederland

Het vliegwiel van TomTom begint te draaien

5 februari 2024, 12:10

De laatste cijfers van navigatiespecialist TomTom kregen een positief onthaal op de beurs. Dat is wel eens anders geweest. Beleggers hebben steeds meer vertrouwen in de turnaround die het bedrijf heeft gemaakt. Beursgenoten gaf een koopaanbeveling me..

LEES MEER

Nieuwsflash

ASML positioneert zich voor nieuwe groeifase

30 januari 2024, 11:50

Eind januari doorbrak de AEX-index voor het eerst sinds 2021 de magische grens van 800 punten en de index lijkt vastberaden op weg naar nieuwe recordniveaus. De drijvende kracht is de halfgeleidersector die met drie spelers goed vertegenwoordigd is.

LEES MEER

Nieuwsflash

Miljonair worden via de beurs?

29 januari 2024, 15:44

Veel beleggers zoeken voortdurend naar de gouden tip, het aandeel dat reuzegrote winsten oplevert en de aandeelhouder snel tot de status van miljonair kan tillen. Vaak wordt er gefocust op technologieaandelen waarvan de koersen op het punt staan om t..

LEES MEER