Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Probeer een ‘strike’ te gooien met aandelen Hollywood Bowl Group

9 april 2021, 12:38

Het Verenigd Koninkrijk was sneller dan snel met zowel het goedkeuren van de coronavaccins als met de vaccinatie zelf, waardoor vanaf 12 april de economie geleidelijk weer kan opengaan. Ook de uitbater van bowlingcentra Hollywood Bowl Group heeft de..

LEES MEER

Nieuwsflash

Afsplitsing vrachtwagendivisie kan slagkracht Daimler fors verhogen

26 maart 2021, 15:00

Op de beurs van Frankfurt heeft het aandeel Daimler de afgelopen twaalf maanden een bijna perfecte rit gereden. De beurskoers van het aandeel van deze autoconstructeur bevindt zich nog steeds in een opwaartse trend, onder andere dankzij de publicatie..

LEES MEER

Nieuwsflash

Maak kennis met een spotgoedkope pennystock op de Londense beurs

19 maart 2021, 14:33

Aandelen met een koers-winstverhouding van iets meer dan 3,5 treffen beleggers niet zo vaak aan. Dit is zo’n aandeel. We zouden de waarheid geweld aan doen door te beweren dat het bedrijf actief is in een groeisector, want de groothandel in kranten e..

LEES MEER

Nieuwsflash

John Menzies kijkt hoopvol naar de heropening van het luchtruim

3 maart 2021, 12:14

De luchtvaartsector is zonder enige twijfel één van de sectoren die het hardst werden getroffen door de pandemie. Niet alleen de aandelen van de luchtvaartmaatschappijen zelf werden hard geraakt, ook de toeleveranciers aan deze sector beleefden barre..

LEES MEER

Nieuwsflash

Telenet heeft meerdere uitbreidingen op het programma staan

1 maart 2021, 09:00

Telenet wordt positief gedreven door de concurrentie voor te willen blijven. Om zich beter te wapenen wil het Belgische bedrijf zijn telecommunicatie en digitale entertainmentdiensten vaker in gebundelde pakketten aanbieden. Tegelijkertijd zette Tele..

LEES MEER