Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Algemeen

Ratio moet overheersen bij uw beleggingsbeleid

15 maart 2023, 14:34

De Amsterdamse beurs zakt vandaag helemaal door haar hoeven en daalt met ruim 2%. Angst is de grote drijfveer en ratio is even overboord. Hadden we eerst een bank in de VS die te hoge risico’s nam, komt het vandaag dichter bij huis. De aandelen van C..

LEES MEER

Verenigde Staten

De tien meest winstgevende bedrijven met een beursnotering op Wall Street

8 maart 2023, 14:15

De lijst van bedrijven die wereldwijd de grootste winst behalen en een beursnotering hebben op Wall Street, toont duidelijk aan welke landen de grootste economische macht hebben en welke sectoren economisch het sterkst staan. Negen van de tien meest..

LEES MEER

Duitsland

Hoge verwachtingen van Medios

6 maart 2023, 18:00

Op de beurs van Frankfurt heeft Medios tegenvallende koersprestaties neergezet ondanks het feit dat dit chemiebedrijf stevige cijfers presenteerde. Medios is dankzij een superieur aanbod aan producten en een grote klantenportefeuille goed gepositione..

LEES MEER

Nederland

Aegon kiest voor focus

2 maart 2023, 14:05

Bij verzekeraar Aegon voltrekt zich ongemerkt een interessante turn around. Lange tijd was het strategisch beleid niet overtuigend. In de overnames zat geen lijn en het management had een slechte reputatie doordat het de verwachtingen stelselmatig ni..

LEES MEER

Frankrijk

Carrefour bijt goed van zich af in een moeilijke distributiesector

1 maart 2023, 14:00

In 2022, een moeilijk jaar voor de distributiesector vanwege de hoge inflatie, heeft het Franse Carrefour beloftes gedaan die aan het begin van dit jaar volledig zijn waargemaakt. De koopkracht van de klanten is beschermd, terwijl tegelijkertijd het..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.