Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

NIKE: Interessante optiestrategieën om te profiteren van een stabiele tot stijgende koers.

17 mei 2024, 09:00

Nike is wereldwijd een van de bekendste merken, zeker in de sportbranche. De koers is het afgelopen jaar achtergebleven bij de beursindices en dat biedt kansen voor beleggers. Analisten zien graag dat de promotionele activiteiten van Nike aanhouden o..

LEES MEER

Nieuwsflash

Welke aandelen kunnen het succes van Nvidia evenaren?

16 mei 2024, 15:27

De aandelen van Nvidia (NASDAQ: NVDA) hebben de afgelopen anderhalf jaar de beurs van Wall Street op zijn kop gezet. Vanwege een fenomenale winst- en omzetgroei die werd gerealiseerd dankzij de sterk groeiende vraag naar zijn kunstmatige intelligenti..

LEES MEER

Nieuwsflash

Dansen op het slappe koord

15 mei 2024, 14:20

De internationale beurzen verkeren al geruime tijd in de ban van de rente. Algemeen wordt verwacht dat de centrale banken in de loop van dit jaar de rente zullen verlagen en daarbij zijn de ogen vooral gericht op de Fed. Lagere rentevoeten ondersteun..

LEES MEER

Nieuwsflash

Stille waarschuwing van Warren Buffett belooft niet veel goeds

14 mei 2024, 15:52

Op de jaarvergadering van Berkshire Hathaway gaf Warren Buffett een stille waarschuwing en dat merkwaardig genoeg zonder ook maar één woord te zeggen. Het feit dat zijn fonds op een enorme berg geld zit, bezorgt veel analisten kopzorgen. De oorlogska..

LEES MEER

Nieuwsflash

Dreigt metaalmoeheid voor ArcelorMittal?

9 mei 2024, 17:12

ArcelorMittal heeft zich de afgelopen maanden hersteld van het zware vierde kwartaal, waarbij de volumes sneller herstelden dan gedacht. De voorzichtige vooruitzichten van ArcelorMittal voor de rest van het jaar en recente marktontwikkelingen bieden..

LEES MEER