Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Verenigde Staten

Kan Cisco Systems de groei in een hogere versnelling brengen?

5 augustus 2022, 17:24

De eerste helft van 2022 zal de geschiedenis ingaan vanwege de grote correctie die op de beurs van Wall Street bij de techno’s plaatsvond. De technologiesector was in de afgelopen jaren juist de gangmaker van de bullmarkt op de Amerikaanse beurzen. T..

LEES MEER

Algemeen

Niet alle katten in het donker zijn zwart

20 juli 2022, 16:47

Het cijferseizoen is weer losgebarsten en veel bedrijven hebben zoals verwacht minder winst geboekt en dat zet beleggers aan het denken. Is dit het teken van een mogelijke recessie? Wij denken van wel, want als meer en meer bedrijven slechte winstcij..

LEES MEER

Nieuwsflash

Kunnen streamingdiensten het hoofd boven water houden?

14 juli 2022, 13:50

Het streamen van video en muziek heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Door de hogere inflatie en gestegen prijzen zijn consumenten zich echter bewuster geworden van hun vaste lasten, wat negatieve gevolgen kan hebben voor streami..

LEES MEER

Algemeen

Wat een ellendig halfjaar en wat brengt de tweede helft?

11 juli 2022, 14:07

Wat een ellendig halfjaar hebben we achter de rug. We gaan de geschiedenisboeken in met een berenmarkt die vele oorzaken kent. Zal het verhogen van de rente genoeg zijn om tegengas te bieden aan de ergste inflatie van de laatste decennia en kan een r..

LEES MEER

Verenigd Koninkrijk

Groene transitie Shell druppel op gloeiende plaat

8 juli 2022, 12:09

Er is nogal wat reuring rondom Shell. Zo verlaagde het Internationaal Energie Agentschap onlangs zijn verwachtingen voor de gasprijzen en wordt Shell naar verwachting in Rusland onteigend. De update die Shell gaf over de prestaties in het tweede kwar..

LEES MEER