Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Onrust op de beurs

26 november 2021, 14:00

Al eerder schreven wij over een correctie. Niet de vraag of deze er kwam, maar wanneer. En eerlijk is eerlijk, het gevoel dat het ons gaat overrompelen is aanwezig. Dit heeft te maken met onzekerheid. Vanochtend daalden de aandelen- en olieprijzen in..

LEES MEER

Nieuwsflash

Special: Kansrijke trendbeleggingen in de auto-industrie

19 november 2021, 14:55

Beursgenoten heeft een special gemaakt over kansrijke trendbeleggingen in de auto-industrie. Geert Schaaij zal deze special nader toelichten tijdens de uitzending van Business Class, aanstaande zondag om 10:30 op RTL 7. Abonnees van Beursgenoten kunn..

LEES MEER

Nieuwsflash

Beleggen doen wij samen

28 oktober 2021, 17:00

Beursgenoten heeft een aantal uiteenlopende nieuwe acties voor 2022 op het programma staan, die u als abonnee gratis ontvangt of waaraan u deel kunt nemen. Ook zijn we aan het kijken hoe we aandelen kunnen forceren, want Beursgenoten wil winnen en 20..

LEES MEER

Nieuwsflash

Special: Gevallen Engelen

13 oktober 2021, 16:38

Beursgenoten heeft een special gemaakt met een aantal "gevallen engelen" op de beurs. Geert Schaaij zal deze special nader toelichten tijdens de uitzending van Business Class, aanstaande zondag om 10:30 op RTL 7. U kunt hieronder de special alvast le..

LEES MEER

Nieuwsflash

Resultaten Brunel omhoog dankzij strakke kostenbesparingen

8 oktober 2021, 16:13

Brunel International is een Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Amsterdam, die zich bezighoudt met uitzending, detachering en werving van arbeidskrachten. De detacheerder richt zich met name op het segment van hoger opgeleide medewerkers,..

LEES MEER