Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nederland

JDE Peet’s: Concurrentie kan koers lager zetten

2 december 2022, 14:46

Beleggers waren niet overtuigd van het optimisme van het koffie- en theebedrijf JDE Peet’s en op 9 maart verloor het aandeel na de presentatie van de jaarcijfers dan ook 9,3% van zijn waarde. Hoewel JDE Peet’s in kwalitatief opzicht een degelijk bedr..

LEES MEER

Nederland

Het glas is halfvol bij Heineken

1 december 2022, 15:50

Heineken organiseerde twee dagen geleden een Capital Markets Day, maar voorafgaand aan deze dag had de groep zijn financiële doelen al bevestigd. Heineken bevestigt en preciseert zijn financiële doelen voorafgaand aan de beleggersdagen. Voor dit jaar..

LEES MEER

China

Onrusten in China geven een moment om in aandelen te stappen?

30 november 2022, 16:12

De lockdown veroorzaakt veel onrust in China, hoewel het sinds gisteren er op lijkt dat de storm vooralsnog geluwd is. 2022 was een woelig jaar op de wereldbeurzen en ook de Chinese beurzen vormden daarop geen uitzondering. China wordt met grote uitd..

LEES MEER

Nederland

Nederlandse banken: wie van de drie of alle drie?

25 november 2022, 08:30

De drie beursgenoteerde Nederlandse banken, ING Groep, ABN Amro en Van Lanschot Kempen, publiceerden in de eerste helft van november resultaten over het derde kwartaal, die een flink uiteenlopend beeld lieten zien. Ten aanzien van de vooruitzichten,..

LEES MEER

Algemeen

Enkele redenen om bullish te zijn voor aandelen en enkele redenen om bearish te zijn

22 november 2022, 15:52

De beleggers op de beurs worden momenteel heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees. Aan de ene kant worden de rentevoeten stelselmatig verhoogd, waardoor vastrentende waarden (vooral in de VS) opnieuw een alternatief bieden voor de beurs. Bovendi..

LEES MEER