Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Een rondje langs de economische beursvelden

1 juni 2021, 16:35

Het weer is mooi en beleggers kunnen met een gerust hart buiten zitten want de beurs gaat op een ietwat saaie manier omhoog. Net als in de rest van Europa werden de groene koersen gedragen door winsten bij financials, oliereuzen en mijnbouwaandelen.

LEES MEER

Nieuwsflash

Ondergewaardeerd ABN AMRO gaat geduldige beleggers belonen

15 mei 2021, 15:45

ABN AMRO presenteerde enkele dagen geleden haar eerstekwartaalcijfers en die voldeden niet aan de marktverwachtingen, waarbij met name de rentebaten lager uitvielen dan gedacht. Daarnaast kreeg de bank ook nog een flinke witwasboete voor zijn kiezen.

LEES MEER

Nieuwsflash

Koers KPN vrijwel onberoerd onder komen en gaan van overnamegeruchten

13 mei 2021, 14:23

Hoewel er rond telecomconcern KPN eind april/begin mei relatief veel nieuws te melden was, bleef de koers vrijwel onveranderd liggen. Het eerste nieuwsfeit was de (aangekondigde) publicatie van de cijfers over het eerste kwartaal, die voor de kenners..

LEES MEER

Nieuwsflash

Probeer een ‘strike’ te gooien met aandelen Hollywood Bowl Group

9 april 2021, 12:38

Het Verenigd Koninkrijk was sneller dan snel met zowel het goedkeuren van de coronavaccins als met de vaccinatie zelf, waardoor vanaf 12 april de economie geleidelijk weer kan opengaan. Ook de uitbater van bowlingcentra Hollywood Bowl Group heeft de..

LEES MEER

Nieuwsflash

Afsplitsing vrachtwagendivisie kan slagkracht Daimler fors verhogen

26 maart 2021, 15:00

Op de beurs van Frankfurt heeft het aandeel Daimler de afgelopen twaalf maanden een bijna perfecte rit gereden. De beurskoers van het aandeel van deze autoconstructeur bevindt zich nog steeds in een opwaartse trend, onder andere dankzij de publicatie..

LEES MEER