Nieuwsflashes van Beursgenoten

Met een tussentijdse nieuwsflash speelt Beursgenoten razendsnel in op een ontstane situatie, zodat u als abonnee direct kunt reageren en er uw voordeel mee kunt doen. Als bijvoorbeeld de koers van een aandeel al geruime tijd heel langzaam wegglijdt en volgens Beursgenoten het dieptepunt van de koersval onverwachts lijkt aangebroken, dan slaan wij toe en sturen u per e-mail een bericht, een zogenaamde ‘nieuwsflash’.

In deze nieuwsflash wordt u dan gewezen op de ontstane kans, zodat u op tijd uw slag kunt slaan. Maar ook wanneer wij over een beursonderneming plotseling vervelende dingen vernemen, nemen wij geen blad voor de mond. Met een snelle nieuwsflash wordt u direct op de hoogte gebracht, zodat u indien nodig uw aandelen op tijd kunt verkopen. Bij calamiteiten, zoals aanslagen en dergelijke, zet Beursgenoten een richting uit. Op deze manier trachten wij gedegen en sneller te zijn dan de ‘adviseurs’ om ons heen en varen beleggers met hun portefeuilles een duidelijke koers.

Laatste vijf nieuwsflashes

Nieuwsflash

Koers Just Eat Takeaway op dieptepunt van het jaar: kopen, houden, of verkopen?

21 september 2023, 08:00

Het aandeel Just Eat Takeaway steeg met ongeveer 7% nadat een federale rechter afgelopen dinsdag heeft geoordeeld dat zijn Amerikaanse dochteronderneming Grubhub en andere voedselbezorgingsbedrijven New York City kunnen aanklagen vanwege een wet die..

LEES MEER

Nieuwsflash

Beleggers moeten koffiedik kijken

20 september 2023, 14:29

De onzekerheid over het beleid van de Fed vóór 2024 vormt een complex vraagstuk voor beleggers. Beleggers zijn doorgaans gericht op de toekomst, maar momenteel kijken ze bijzonder ver vooruit, zelfs tot ver in 2024, en dat begrijpen we. Dit wordt met..

LEES MEER

Nieuwsflash

Beter dan verwachte cijfers steken het ‘nieuwe’ Philips een hart onder de riem, maar is het leed geleden?

12 september 2023, 11:16

De AFM heeft de transactie in Philips-stukken door de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs voor de Italiaanse investeerder Exor tegen het licht gehouden, nadat deze op 14 augustus ineens een belang van 15 procent in Philips meldde, terwijl de regel vo..

LEES MEER

Nieuwsflash

NN Group prima aandeel!

8 september 2023, 12:33

De verwachtingen van de analisten waren niet echt hooggespannen, maar financiële groep NN Group kwam niettemin in de laatste week van augustus met sterke halfjaarcijfers naar buiten. Vooral de kapitaalgeneratie en de solvabiliteitsratio verrasten in..

LEES MEER

Nieuwsflash

Beleggers die in AMG-aandelen investeren, dienen een langetermijnvisie te hanteren

7 september 2023, 15:10

Op de Amsterdamse beurs is AMG een aandeel dat eigenlijk een kleine handleiding vereist voor een goed begrip van de activiteiten. Belangrijk om te weten is de gevoeligheid van de beurskoers voor fluctuaties in de prijzen van speciale metalen, met nam..

LEES MEER