Het Beursgenoten Symposium

Voor abonnees wordt er met regelmaat een symposium georganiseerd, Beursgenoten onder elkaar als het ware. Hierbij zijn gasten, tegen vergoeding, van harte welkom en voor u als Beursgenoot is de toegang uiteraard gratis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zodra er meer over het volgende symposium bekend is wordt dat aangekondigd!

Voorafgaand aan het symposium ontvangt u een dikke extra full colour uitgave van Beursgenoten. Natuurlijk zal tijdens deze bijeenkomst Geert Schaaij op de hem bekende heldere wijze zijn marktvisie uit de doeken doen en een aantal in het oog springende aandelen bespreken. Daarnaast zullen er ook andere sprekers aan het woord komen.

U kunt als abonnee van Beursgenoten hiervoor uw wensen kenbaar maken en deze mailen of opsturen. Indien er één persoon komt bovendrijven, zal diegene, uiteraard binnen de mogelijkheden en beschikbaarheid, als spreker worden uitgenodigd. Denk hierbij aan bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen, maar ook aan andere grootheden uit de branche die interessant zijn voor beleggers. Leg de lat niet te laag en denk ook aan iemand als Warren Buffett of George Soros...

Het ontmoeten van gelijkgestemde Beursgenoten zal u steunen en verrijken. Geert Schaaij hoopt daar dan ook kennis met u te maken!

Vorige symposia

Klik hieronder op een van de symposia voor meer informatie over het betreffende symposium.