Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine September 2023

Voorwoord: Golfbewegingen

15 september 2023, 11:00

Natuurlijk ontvangen we veel mails van beleggers, zowel positieve als negatieve, waar we veel van leren. Beleggers laten ons regelmatig weten dat ze waardering hebben voor ons werk, dat veel verder gaat dan alleen het aanreiken van beleggingstips. Ge..

LEES MEER

Magazine September 2023

Beursgenoteerde houdstermaatschappijen, discounts worden interessant

15 september 2023, 11:00

Doorgaans noteren beursgenoteerde houdstermaatschappijen met een discount ten opzichte van de nettovermogenswaarde (NAV, net asset value), die gedefinieerd is als de waarde van de portefeuilledeelnemingen plus liquide middelen minus schulden. Belegge..

LEES MEER

Magazine September 2023

Heeft uw beleggingsportefeuille al een luxepositie?

15 september 2023, 11:00

De markt voor luxegoederen biedt niet alleen weelde voor consumenten, maar ook voor beleggers. Waar de meeste bedrijven wereldwijd zich zorgen maken over het toenemende risico van een recessie, zien mode- en cosmeticabedrijven hun omzetcijfers juist..

LEES MEER

Magazine September 2023

Volg het voorbeeld van John D. Rockefeller en kies voor aandelen met een hoog dividendrendement

15 september 2023, 11:00

Voor beleggers was 2022 een rotjaar. De S&P 500 daalde met bijna 20% en de Nasdaq met maar liefst 33%. Maar wat een verschil kan één jaar maken: dit jaar heeft de beurs op Wall Street alle remmen losgegooid. Vooral de Nasdaq lijkt niet te stuiten in..

LEES MEER

Magazine September 2023

Vraag naar steenkool piekte vorig jaar en blijft op recordniveau

15 september 2023, 11:00

Steenkool neemt een centrale plaats in bij de discussies over de klimaatverandering, omdat het wereldwijd de belangrijkste energiebron is voor de productie van elektriciteit, ijzer en staal en cement. Bovendien is het de grootste uitstoter van koolst..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.