Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine Juni 2022

Voorwoord: Zit u lekker op uw geld?

17 juni 2022, 12:00

De inflatie in Turkije is in mei opgelopen tot 73,5%. De kerninflatie, dat wil zeggen de inflatie zonder voeding, energie, alcohol en tabak, bedroeg 61,6% op jaarbasis. Wat denkt u als u dit leest? Kunnen wij ook met zo’n hoge inflatie te maken gaan..

LEES MEER

Magazine Juni 2022

Komt er nou wel of geen recessie?

17 juni 2022, 12:00

De combinatie van inflatie, hogere rentevoeten en een voortslepende oorlog in Oekraïne hebben een negatieve invloed op de wereldeconomie. Het is nog geen jaar geleden dat de economen het snelle herstel vierden van de door de coronapandemie veroorzaak..

LEES MEER

Magazine Juni 2022

Optiestrategieën rond Akzo

17 juni 2022, 12:00

Het Nederlandse Akzo is wereldwijd een belangrijke speler in de sector basismaterialen en is een specialist op het gebied van verf en coating. De onderneming is in 1646 opgericht en behaalde in 2021 met 32.700 werknemers een omzet van € 9,6 miljard e..

LEES MEER

Magazine Juni 2022

Avantium is een duurzame parel

17 juni 2022, 12:00

Beursgenoten is lang wat sceptisch geweest over Avantium. En gelukkig maar! De koers wilde maar niet stijgen en het bedrijf leek wat stil te staan.

LEES MEER

Magazine Juni 2022

TKH: hoogwaardige technologie voor een spotprijsje

17 juni 2022, 12:00

Juist nu het ware potentieel van het in Haaksbergen gevestigde TKH naar boven komt drijven blijft de beurskoers flink achter. Beursgenoten is al langer fan van dit aandeel en nu dient zich voor langetermijnbeleggers een mooi instapmoment aan. De resu..

LEES MEER