Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine December 2021

Voorwoord: Een dingetje

17 december 2021, 12:30

Een voorwoord is altijd een ‘dingetje’. Wat vind ik van iets, waar word ik blij, onzeker of down van? Over het algemeen houd ik mij vast aan de lijn die ik heb uitgestippeld in het boek De wolf jaagt op uw geld, dat ik een jaar of vier geleden heb ge..

LEES MEER

Magazine December 2021

Moeten beleggers vrezen voor een beurscrash wanneer de rente omhoog gaat?

17 december 2021, 12:30

We leven nog steeds in een periode van super lage rentevoeten en dat kan nog een tijdje zo blijven. Niettemin wordt van de centrale banken verwacht dat ze vroeg of laat hun basisrentevoeten gaan verhogen, om zodoende de oplopende inflatie af te remme..

LEES MEER

Magazine December 2021

De wereld van Beursgenoten

17 december 2021, 12:30

Optiestrategieën zijn mijn grote passie. Elke visie is om te zetten in een strategie. Wanneer ik het extra rendement dat ik in mijn leven met opties heb verdiend, in zou moeten leveren, zou ik niet blij zijn. De ellende was dat ik nooit de beschikkin..

LEES MEER

Magazine December 2021

Een aandeel dat de potentie heeft beleggers rijk te maken

17 december 2021, 12:30

Gezien de koersstijging lijkt het aandeel Illumina in dit verhaal de ‘Goliath’ te zijn, maar wij houden er serieus rekening mee dat PacBio de mogelijke ‘David’ gaat zijn. En we weten allemaal wie er in dit Bijbelse verhaal uiteindelijk won! We prober..

LEES MEER

Magazine December 2021

Biedt koersval Philips instapmoment?

17 december 2021, 12:30

De aandelenkoers van Philips kwam recentelijk verder onder druk te staan. Vanwege problemen met de apparatuur voor slaapapneu verlaagde het bedrijf eerder dit jaar al zijn verwachtingen voor heel 2021. Na de recente tik op de vingers door de FDA denk..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.