Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine April 2021

Voorwoord: Leren van fouten

16 april 2021, 13:00

Hoe kunnen we bij het beleggen lering trekken van de lessen uit het verleden. Een belangrijker vraag is wat we kunnen doen om ons vermogen te beschermen en te laten renderen met de kennis die we hebben. De afgelopen jaren hebben beleggers en vermogen..

LEES MEER

Magazine April 2021

De beurskoersen van Europese banken kunnen dit jaar verder stijgen, maar… voorzichtig blijven!

16 april 2021, 13:00

Op de beurs hebben de Europese banken het in het eerste kwartaal van dit jaar goed gedaan en ze hebben de brede markt met ongeveer 15% geklopt. Een aantal positieve factoren speelde daarbij in het voordeel van de bankensector. Denk daarbij aan een sn..

LEES MEER

Magazine April 2021

Op de beurs heeft de meststoffensector de wind volop in de zeilen. Zijn er nog kansrijke aandelen?

16 april 2021, 13:00

Op de beurs van Wall Street ging de afgelopen jaren praktisch alle aandacht naar de technologiesector. Er zijn echter nog heel wat andere sectoren die het erg goed hebben gedaan, waaronder de sector van de (kunst)meststoffen. De bedrijven uit deze se..

LEES MEER

Magazine April 2021

Lager jaarresultaat JDE Peet’s door minder verkopen zakelijke markt

16 april 2021, 13:00

Door het sluiten van de horeca zag JDE Peet’s zijn omzet vanuit de zakelijke markt het afgelopen jaar flink teruglopen. De toegenomen koffieconsumptie thuis compenseerde deze afname enigszins. Het bedrijf achter merken als Douwe Egberts en Pickwick i..

LEES MEER

Magazine April 2021

Randstad verrast met vierdekwartaalcijfers

16 april 2021, 13:00

In het vierde kwartaal presteerde Randstad beter dan door analisten werd verwacht. Het uitzendbureau lijkt zich goed te herstellen richting het oude niveau van voor de pandemie-uitbraak een jaar geleden. Ook het eerste kwartaal ziet er veelbelovend u..

LEES MEER