Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine September 2020

Voorwoord: Als geld geen rol meer speelt

18 september 2020, 13:30

Het kabinet komt met een speciaal groeifonds om de Nederlandse economie structureel te stimuleren en sneller te laten groeien. Met gerichte investeringen moet het verdienvermogen van Nederland toenemen. Het ‘Nationale groeifonds’, zoals h..

LEES MEER

Magazine September 2020

Verzekeraars stoppen er mee en verdelen geld over aandeelhouders

18 september 2020, 13:30

De huidige omstandigheden zijn ongunstig voor verzekeringsmaatschappijen. Door de extreem lage rente kunnen ze nauwelijks rendement behalen, terwijl de contante waarde van hun toekomstige verplichtingen torenhoog zijn. Beleggers zien dan ook niets in..

LEES MEER

Magazine September 2020

De zilverprijs is geëxplodeerd, maar de prijs van het witte metaal kan nog verder stijgen

18 september 2020, 13:30

Beleg in zilver via de tien grootste zilvermijnen ter wereldOp de zilvermarkt heeft dit jaar een heuse prijsexplosie plaatsgevonden. Het witte metaal heeft zich jarenlang koest gehouden, maar kwam plotseling met volle overtuiging in beweging. Die for..

LEES MEER

Magazine September 2020

Betere tweede jaarhelft verwacht voor Philips

18 september 2020, 13:30

De medische koers die Philips jaren geleden al inzette, lijkt in dit door corona geteisterde jaar meer dan ooit de juiste keuze. Ondanks een lager resultaat in het afgelopen kwartaal en een recente tegenvaller vanuit de Verenigde Staten, blijft het o..

LEES MEER

Magazine September 2020

Ahold Delhaize ziet omzet en winst stijgen door coronacrisis

18 september 2020, 13:30

Ahold Delhaize is een van de weinige ondernemingen die ten gevolge van de coronacrisis betere prestaties heeft laten zien. De koers heeft zich in de loop van dit jaar per saldo dan ook gunstig ontwikkeld en werd onlangs nog verder gestimuleerd door d..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.