Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine Mei 2023

Voorwoord: Hoezo inflatiespook?

19 mei 2023, 14:15

Waar beleggers bang voor zijn, of zouden moeten zijn, is het inflatiespook. Meer dan eens daalden de aandelenkoersen fors omdat beleggers dachten dat het inflatiespook de economie zou verstoren. Hoge inflatie veroorzaakt immers stijgende rentes. We h..

LEES MEER

Magazine Mei 2023

Amerikaanse economie blijft wetten van de zwaartekracht tarten

19 mei 2023, 14:15

Al maanden wordt er gewaarschuwd dat de economie in de Verenigde Staten op het punt staat in een recessie weg te glijden, maar vooralsnog valt daar niet veel van te merken. Vooral de arbeidsmarkt blijft sterk, zoals de werkloosheidscijfers voor de ma..

LEES MEER

Magazine Mei 2023

Sligro is klaar om de vruchten te plukken van getroffen maatregelen

19 mei 2023, 14:15

Het duurde misschien wat langer dan verwacht, maar Sligro heeft inmiddels de basis gelegd voor een versnelde groei van de toekomstige resultaten. De distributiegroep publiceerde een beter dan verwachte trading update over het eerste kwartaal, wat ech..

LEES MEER

Magazine Mei 2023

Basic-Fit laat zijn spierbundels zien

19 mei 2023, 14:15

Basic-Fit maakte de afgelopen periode een gestage groei door. De fitnessketen is ambitieus en wil dit jaar met een nieuwe abonnementsstructuur en door het openen van nieuwe clubs voor het eerst de omzetgrens van € 1 miljard slechten. Kan Basic-Fit zi..

LEES MEER

Magazine Mei 2023

NSI biedt sterke financiële fundering waar beleggers op kunnen bouwen

19 mei 2023, 14:15

NSI bevindt zich in een tanende vastgoedmarkt en in 2025 krijgt het vastgoedfonds met de afschaffing van de FBI-regeling een flinke fiscale uitdaging voor zijn kiezen. Toch is dit voor Beursgenoten geen reden om onze positie in NSI van de hand te doe..

LEES MEER