Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine Oktober 2021

Voorwoord: Stijgende aandelenkoersen zijn een wetmatigheid!

15 oktober 2021, 12:00

Aandelenkoersen stijgen altijd, niet van vandaag op morgen maar door de jaren heen. Vandaar dat er aan beleggers ook altijd wordt vermeld dat ze moeten beschikken over een lange horizon. Mijn dochter wilde ook gaan beleggen en vroeg mij wat te doen.

LEES MEER

Magazine Oktober 2021

Omzetgroei Ahold Delhaize zwakt af

15 oktober 2021, 12:00

Ahold Delhaize is een van de grootste supermarktondernemingen ter wereld met ruim 7.000 winkels in hoofdzakelijk Europa (met het accent op Nederland en België) en de Verenigde Staten. Het bedrijf is in 2016 ontstaan door een fusie van het Nederlandse..

LEES MEER

Magazine Oktober 2021

Wat is het juiste moment om een aandeel te verkopen?

15 oktober 2021, 12:00

De juiste aandelen op het juiste moment kopen is niet makkelijk, maar diezelfde aandelen op het juiste moment verkopen is zo mogelijk nog moeilijker. Het is nooit prettig om vast te stellen dat de koers van een bepaald aandeel blijft stijgen, terwijl..

LEES MEER

Magazine Oktober 2021

Kiest u voor zekerheid of voor aandelen met een speculatief tintje?

15 oktober 2021, 12:00

‘Saaie’ aandelen hebben vaak een niet te versmaden aantrekkingskracht. De meest sexy, populairste aandelen hebben onmiskenbaar een speculatieve allure. Namen als GameStop (GME), Tesla (TSLA) en Virgin Galactic (SPCE) krijgen een voorkeursbehandeling..

LEES MEER

Magazine Oktober 2021

Chemische transformatie biedt DSM goede voedingsbodem

15 oktober 2021, 12:00

DSM kondigde onlangs aan dat het zijn materialentak afsplitst en zich volledig gaat focussen op de voedingsingrediëntendivisie. Hiermee komt een einde aan een bedrijfstransformatie die al langer gaande is, en kunnen beleggers het bedrijf beter op waa..

LEES MEER