Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieĆ«n die extra rendement creĆ«ren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine Mei 2024

Voorwoord: Ziet een reus meer dan een dwerg?

17 mei 2024, 11:00

We staan voor enorme veranderingen, zowel in technologisch als in economisch opzicht, en dat zal verliezers met zich meebrengen maar ook winnaars. Beursgenoten wil een gids zijn en u niet alleen behoeden voor verkeerde beleggingsbeslissingen maar u o..

LEES MEER

Magazine Mei 2024

AI en de energietransitie stuwen de koperprijs

17 mei 2024, 11:00

De koperprijs is in april gestegen tot bijna $10.000 per kilo, het hoogste niveau in bijna twee jaar tijd. Die stijging is op de eerste plaats het gevolg van problemen aan de aanbodzijde, want er is simpelweg te weinig koper op de markt. Cobre Panama..

LEES MEER

Magazine Mei 2024

Even zwart kijken om scherp te blijven..

17 mei 2024, 11:00

Jamie Dimon vreest terugkeer naar de situatie van de jaren zeventig. Jamie Dimon, de in de Verenigde Staten zeer invloedrijke ceo van JPMorgan Chase, sluit niet uit dat de Amerikaanse economie te maken krijgt met eenzelfde problematiek als het in de..

LEES MEER

Magazine Mei 2024

Dreigt een beurscrash als de rentevoeten worden verlaagd?

17 mei 2024, 11:00

Wereldwijd wachten beleggers al geruime tijd op lagere rentevoeten. Algemeen wordt namelijk verwacht dat goedkoper geld de beurskoersen nog een extra duwtje in de rug zal geven. Maar is dat wel zo? Mark Spitznagel, Chief Investment Officer en opricht..

LEES MEER

Magazine Mei 2024

Brunel herpakt zich goed

17 mei 2024, 11:00

Met een autonome omzetgroei van 13% en een feitelijke toename van het bedrijfsresultaat met 14% presteert detacheerder Brunel over het eerste kwartaal beter dan verwacht. Het is vooral bemoedigend dat de tegenwind bij offshore sneller is gaan liggen..

LEES MEER