Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine December 2022

Voorwoord: Een raar beleggingsjaar met heel veel kansen..

16 december 2022, 12:30

Het was een raar jaar voor beleggers. Het jaar begon zoals de grafiek van de AEX-index laat zien met forse dalingen waarbij het dieptepunt in juni leek te zijn bereikt. In oktober bleek echter dat het nog erger kon. Volgend jaar zal wederom een uitda..

LEES MEER

Magazine December 2022

Beursgenoten ziet speciale chem

16 december 2022, 12:30

Beursgenoten hanteert voor IMCD al langere tijd een koopadvies. De Nederlandse speciaalchemiedistributeur wist de afgelopen kwartalen de hoge groei vast te houden, wat onder meer was te danken aan gerichte overnames. IMCD is een van de grootste speci..

LEES MEER

Magazine December 2022

Feeststemming rondom fusie met Firmenich overstemt outlookverlaging DSM

16 december 2022, 12:30

Bij DSM heerst volop enthousiasme over de aanstaande fusie met de Zwitserse sectorgenoot Firmenich. Als gevolg van daarvan lijkt het kerstpakket van het speciaalchemiebedrijf dit jaar te bestaan uit een flinke financiële bonus voor het management en..

LEES MEER

Magazine December 2022

Signify: opties maken het beleggen leuker

16 december 2022, 12:30

Als u op de site van Beursgenoten naar de optiecalculator gaat, kunt u optiestrategieën simuleren en mogelijke winsten en verliezen van een zelf opgetuigde aandelenoptiestrategie feilloos in kaart brengen. We inspireren u met een aantal ideeën. Als u..

LEES MEER

Magazine December 2022

Uitdagingen postmarkt drukken stempel op PostNL

16 december 2022, 12:30

Consumenten sturen steeds minder brieven en ook het pakketvolume stagneert, wat terug was te zien in de resultaten en verwachtingen van PostNL. Daarnaast is het personeel ontevreden en vergrootte een grootaandeelhouder zijn belang in het Nederlandse..

LEES MEER