Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine Februari 2024

Voorwoord: Er komen kansen onder de kleine aandelen

16 februari 2024, 15:00

De beurs ligt er tijdens het schrijven van dit artikel goed bij. We blijven positief maar verwachten wel een beurs die wat beweeglijker zal zijn. Na dagen met zonneschijn hoort het immers ook weer eens te regenen. De grafieken geven aan dat de koers..

LEES MEER

Magazine Februari 2024

Fraaie winsten met smallcaps

16 februari 2024, 15:00

Terwijl (bijna) alle beurzen in 2023 profiteerden van een grote opwaartse beweging die verschillende beursindices zelfs naar nieuwe recordniveaus bracht, was er één categorie aandelen die achterbleef. De Europese smallcaps daalden met ruim 16%, terwi..

LEES MEER

Magazine Februari 2024

ING: fundamenteel goedkoop, maar beperkt opwaarts potentieel

16 februari 2024, 15:00

Afgelopen december gaven we in een korte update aan dat het niet verstandig was om nog in ING te stappen. Sterker nog, we gaven aan dat het wellicht verstandig was om wat winst af te romen, aangezien de koers toen net was opgelopen van zo’n€ 12 naar..

LEES MEER

Magazine Februari 2024

NN Group flink ondergewaardeerd

16 februari 2024, 15:00

Het lijkt erop dat aandeelhouders van NN Group na een wilde achtbaanrit inmiddels in rustiger vaarwater terecht zijn gekomen. De Nederlandse verzekeraar trof begin dit jaar een schikking met vijf claimorganisaties en kan een pijnlijk hoofdstuk nu dan..

LEES MEER

Magazine Februari 2024

Flow Traders snakt naar spanning

16 februari 2024, 15:00

Flow Traders gedijt bij een onstuimig beursklimaat. Ondanks de opgelopen geopolitieke spanningen en onrust over het mogelijk stilvallen van de economische groei, was het vrij kalm op de beurzen. Kan de komst van cryptoproducten het bedrijf weer in de..

LEES MEER