Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieĆ«n die extra rendement creĆ«ren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine Juli 2021

Voorwoord: Komkommertijd

23 juli 2021, 12:00

Met de bedrijfscijfers in aantocht wordt het niet makkelijker om diepgaande analyses te maken. Toch hebben we weer een mooi magazine gemaakt en op onze website vindt u zoals altijd actuele informatie en veel ander tools die u als belegger kunnen help..

LEES MEER

Magazine Juli 2021

Olieaandelen om in de gaten te houden nu de olieprijs de wind weer in de zeilen heeft

23 juli 2021, 12:00

De prijs voor een vat ruwe olie bevindt zich nog steeds in een stijgende trend en sommige analisten voorspellen dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens een prijs van $100 per vat wordt bereikt. De prijs voor een vat West Texas Intermediate (..

LEES MEER

Magazine Juli 2021

Een zoete geur van kansen ligt weggelegd in de parfumsector

23 juli 2021, 12:00

Volgens de meest recente prognoses zal de sector Luxury Beauty in 2021 opnieuw een forse groei optekenen, een positieve trend die zich de komende jaren vermoedelijk door zal zetten. In de komende vijf jaar zal de markt voor schoonheidsproducten naar..

LEES MEER

Magazine Juli 2021

Wat drijft de stijging van de voedselprijzen en wat zijn de domino-effecten ervan?

23 juli 2021, 12:00

De FAO Food Price Index bereikte in de eerste helft van 2021 het hoogste peil in tien jaar en dat is het gevolg van een combinatie van twee factoren. Enerzijds is er de snel stijgende vraag naar voedsel vanuit met name China en anderzijds hebben de V..

LEES MEER

Magazine Juli 2021

Het blauwe goud zal in de toekomst steeds belangrijker worden

23 juli 2021, 12:00

Het werd in de media de afgelopen maanden breed uitgemeten: grote delen van de wereld worden met een ongekende droogte geconfronteerd. Met name in het zuidwesten van de Verenigde Staten lijkt de situatie dramatisch te worden. In uitgestrekte gebieden..

LEES MEER