Beleggersmagazine van Beursgenoten

Bij een abonnement op Beursgenoten ontvangt u ook het maandelijkse magazine. Het is volgens sommigen niet alleen het mooiste, maar ook het beste beleggingsblad van Nederland. Het magazine selecteert elke maand een aantal aandelen die op een plezierig leesbare manier worden omschreven. Waarom vinden wij een aandeel koopwaardig? Waarom is het juist verkoopwaardig?

Mooie artikelen met invalshoeken die uw visie kunnen onderbouwen, zodat u de juiste beleggingsbeslissingen kunt nemen. ‘Parels’, aandelen waarvan heel beleggend Nederland zich afvraagt hoe wij ze vinden. De rekenmeesters ontwikkelen optiestrategieën die extra rendement creëren. In het unieke ratingoverzicht leest u hoe de rest van de analisten wereldwijd denkt over de beursgenoteerde aandelen. Het magazine is bovendien een sieraad op uw leestafel.

Vijf artikelen uit het laatste magazine

Magazine September 2022

Voorwoord: De beursverwachting van morgen

16 september 2022, 12:00

Er is een essentieel verschil tussen weersverwachtingen en beursverwachtingen. Het weer kan immers maar een paar dagen tot maximaal twee weken vooruit worden voorspeld, terwijl het op de beurs wel degelijk mogelijk is om langer vooruit te kijken. En..

LEES MEER

Magazine September 2022

Zilvermijnaandelen maken zich op de beurs op voor herstel

16 september 2022, 12:00

Beleggers die hadden gerekend op forse prijsstijgingen bij goud en zilver hebben dit jaar tot nog toe op het verkeerde paard gewed. Ondanks een toename van de inflatiedruk slaagden de edelmetalen er niet in om een vuist te maken. De zilverprijs viel..

LEES MEER

Magazine September 2022

Koers DSM reageert negatief op halfjaarcijfers

16 september 2022, 12:00

Hoewel de bedrijfsleiding van DSM begin augustus sprak over goede halfjaarcijfers en de winstprognose voor geheel 2022 werd bevestigd, daalde de koers van het aandeel na de publicatie snel met ruim 5%. Dat was onder meer te wijten aan een tegenvallen..

LEES MEER

Magazine September 2022

Gooit de inflatie roet in het eten bij Sligro?

16 september 2022, 12:00

In het eerste halfjaar profiteerde groothandel Sligro volop van het herstel van de Nederlandse en Belgische horecabranche. Dankzij het wegvallen van alle corona-restricties zagen restaurants, hotels en andere horecagelegenheden hun omzet zelfs snelle..

LEES MEER

Magazine September 2022

ASM International: efficiënte belegging

16 september 2022, 12:00

ASM International kende zoals verwacht een sterk eerste halfjaar en de vooruitzichten zijn dankzij een goed gevuld orderboek optimistisch. Een recente overname zorgt ervoor dat de chipmachinefabrikant zijn unieke positie verder versterkt in een  mark..

LEES MEER
Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.