Koersherstel bij small cap Dr. Hönle vraagt tijd

Geplaatst op woensdag 24 mei 2023 om 08:30.

Heel langzaam kruipt de koers van het aandeel Dr. Hönle weer boven de 20 euro. Is dit het begin van een uitbraak, het doorbreken van een weerstand, of staan we op het punt van een doorbraak? We hebben het aandeel een koopadvies gegeven op € 19,60, maar tot nu toe is het een beetje aanmodderen geweest met de koers en bleef deze rond het aankoopniveau hangen.


Vijfjarig koersverloop Dr Hoenle AG.

Profiel

Dr. Hönle AG, gevestigd in het Duitse Gilching, is een vooraanstaande leverancier van industriële UV-technologie. Met meer dan 600 medewerkers ontwikkelt de groep innovatieve oplossingen voor diverse toepassingsgebieden. De producten van het bedrijf worden gebruikt in een breed scala aan industriële toepassingen, zoals printen (web- of 3D-printen), coaten en afwerken (bijvoorbeeld 3D-coating), verlijmen of gieten, oppervlaktedesinfectie, waterdesinfectie, zonnesimulatie, fotovoltaïsche energie en fluorescentietesten. De kracht van Dr. Hönle ligt in het vermogen om producten aan te passen aan de specifieke eisen van klanten.

Onbeperkt verder lezen?

Dit artikel is voor abonnees van Beursgenoten. Bent u abonnee? Log dan hier in en lees direct verder! Indien u nog geen abonnee bent, bekijk wat een abonnement op Beursgenoten u te bieden heeft.

Er zijn momenteel geen stijgers bekend.
Er zijn momenteel geen dalers bekend.