Kijk uit voor obligaties

Geplaatst op dinsdag 27 september 2022 om 17:16.

Terwijl de Dow Jones Industrial Average vanaf de piek in januari met meer dan 20% is gedaald, houden wij het in Europa aardig rustig. Wij begrijpen dat niet zo goed. Beursgenoten adviseert gelukkig al een hele tijd om de posities klein te houden. Beleggers kunnen goede, aan dividend gerelateerde aandelen aanhouden, en wij adviseren om bij dalingen posities mondjesmaat gestaffeld op te bouwen.

Soms begrijpen we beleggers niet. Hoe vaak hebben wij de negatieve kanten van het RABO-certificaat wel niet toegelicht. Nu de koers van het certificaat vanaf zijn top met bijna 50% is gedaald en onder de 100% is gekomen, vragen abonnees ons wat ze met deze lening moeten doen...

Verder lezen?

Bent u al abonnee? Log dan in. Exclusief voor kijkers van Business Class is dit artikel beschikbaar in de Business Class special die u hier vrijblijvend kan aanvragen.Nieuwsgierig naar meer?

Dit artikel is exclusief voor Beursgenoten abonnees. Bent u al abonnee? Log hier in om verder te lezen! Nog geen abonnement? Ontdek hier wat Beursgenoten te bieden heeft.