Welke aandelen kunt u het beste in 2021 kopen? 

U wilt beleggen in aandelen, maar welke aandelen kunt u nu het beste kopen? Met zeer veel zorg hebben wij de drie beste aandelen van 2021 voor u samengesteld. Zo weet u precies wat de beste aandelen zijn die u nu kunt kopen. Niet het meest gebruikelijke lijstje, maar wel één met de beste adviezen die u een voorsprong in beleggen geeft. 

In dit artikel vindt u een snelle scan én een uitgebreide analyse van de drie beste aandelen om in 2021 te kopen. Dit is erg belangrijk, want weet welk aandeel u koopt, waarom u het koopt en waarvoor u het koopt. Uiteraard kunnen zich altijd onverwachte omstandigheden voordoen die ons ertoe nopen onze visie te veranderen of bij te sturen met betrekking tot welke aandelen u nu het beste kunt kopen.

Welk aandelen kunt u nu het beste kopen?

Beursexpert Geert Schaaij voorziet daarin grote kansen voor drie specifieke aandelen. Welke aandelen, vertelt Geert in dit exclusieve rapport. Voor iedereen die ook belangstelling heeft in zijn tips heeft Schaaij nu een top 3 gemaakt van aandelen die in 2021 een heel goede belegging kunnen zijn. 

Download de 3 aandelen die kunnen gaan knallen in 2021


Aandelen kopen tijdens de coronacrisis

Door de uitbraak van het coronavirus is een crisis ontstaan: de coronacrisis. Dit heeft als gevolg dat sommige bedrijven deels, of helemaal platliggen. Minder productie, minder omzet en dus ook dalende aandeelkoersen. Hierdoor staan beleggers in de startblokken om de gedaalde aandelen te kopen. Maar is dit slim? Nee! Scheidt het kaf van het koren. 

Om u verder te helpen maakten wij een analyse van bedrijven die het meer dan moeilijk kunnen krijgen als deze crisis te lang duurt. Download nú gratis en vrijblijvend onze beursanalyse over bedrijven met een faillissement- en een emissierisico. 

Beursanalyse downloaden


De 3 beste aandelen om nu te kopen

  1. Pfizer
  2. Fugro
  3. ASR

1. Aandelen van Pfizer

Welke aandelen moet u nu kopen? Het eerste advies is de aandelen van Pfizer.

Geert Schaaij treedt actief met zijn adviezen naar buiten, waar veel beleggingsadviseurs juist passief blijven. Schaaij verbaast zich over die houding. “Wij zien dit bij Beursgenoten met grote regelmaat en wij bieden juist dat stukje extra waarom beleggers ons platform bezoeken. Naast alle reguliere adviezen en vlijmscherpe analyses blijven wij altijd op zoek naar het kwartje tussen de dubbeltjes.”

Hij geeft daarvan een treffend voorbeeld: “Ik weet nog goed dat het aandeel Gilead Sciences een medicijn tegen het hiv-virus op de markt mocht brengen. De koers reageerde daar totaal niet op! Ik kocht de aandelen en een paar weken later telde ik mijn zegeningen. Dit zie ik ook nu weer gebeuren.” 

Schaaij doelt hiermee duidelijk op Pfizer. Hij heeft geen zin om geheimzinnig te doen en speelt open kaart. “Kijk eens welke partij veel vaccins tegen corona levert in Europa. Pfizer! Is het dan logisch dat het aandeel daalt? Dacht het niet. Het is bovendien een waarde-aandeel van de eerste orde, die past in elke portefeuille.” 

Voor Schaaij zijn dat de kansen die hij maar wat graag benut. De beursgoeroe denkt dat veel beleggers op elkaar gaan zitten wachten, maar hij doet daar niet aan mee. Het aandeel Pfizer is dan ook een van de aandelen uit de top-3 van Schaaij. “Analisten over de hele wereld die dat aandeel volgen, denken dat het naar $42 kan stijgen. Lees het rapport, ik zou bijna zeggen ‘deze koop je met je ogen dicht’.”

2. Aandelen van Fugro

Een ander aandeel dat Schaaij een topnotering geeft, staat daar eigenlijk tegen wil en dank: Fugro. “Dit bedrijf is voor beleggers de grootste teleurstelling gebleken van de afgelopen jaren”, zegt Schaaij. “Banken en beleggers hebben het eigen vermogen versterkt en er staat nu een financieel sterker concern. Veel banken hebben meegeholpen door nieuwe aandelen Fugro te kopen en die mogen daarom nu even hun visie niet ventileren. Maar als die periode van stilzwijgen voorbij is, dan regent het koopadviezen”, denkt Schaaij. De analyse van Beursgenoten over dit aandeel is gratis te downloaden.


3.Aandelen van ASR

Tot slot bedeelt Schaaij nog een Nederlands aandeel uit de AEX grote kansen toe voor 2021, ASR, met een rendement op de huidige koers van ruim 7%. Lees er meer over in ons gratis rapport. 

Dus wilt u weten welke aandelen u nu moet kopen? Download gratis direct de top 3 analyses van Geert Schaaij.

Download de 3 aandelen voor 2021


Geert Schaaij in Business Class

Wilt u precies weten wat Geert Schaaij over de kansen voor 2021 te zeggen had? Bekijk dan het item uit Business Class van december 2020. Hierin vertelt Geert over het beleggingsnieuws van afgelopen jaar, maar ook zijn visie op welke aandelen potentieel hebben in 2021. Altijd op de hoogte zijn van het laatste beleggingsnieuws?

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom aandelen? Word dan abonnee en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken. De koersen bepalen namelijk niet het nieuws, maar het nieuws bepaalt de koersen. Door op de hoogte te zijn van het nieuws kunt u de beste beleggingskeuzes maken.